Apple upgrade-uri de vânzare cu amănuntul magazin la punct NFC în iPhone 5


Unele upgrade-uri recente la magazinele de vânzare cu amănuntul Apple ar putea indica faptul că Near Field Communication (NFC) tehnologia poate veni la iPhone următoare. Tehnologia, care permite comunicarea wireless rază scurtă de acţiune pentru activităţi cum ar fi elementele de cumpărare la puncte de vânzare cu amănuntul, a fost zvonuri pentru a fi incluse în iPhone viitor, dar foarte puţine informaţii sunt încă disponibile.

BGR de raportare este că a fost informat de către surse de o serie de upgrade-uri care au fost efectuate la Apple Magazine de vânzare cu amănuntul legate de sistemul lor de plată. Apple foloseşte în prezent dispozitivele iPod touch într-un suport special, care extinde durata de viaţă a bateriei de a lua plăţilor de la clienţi.

upgrade-uri, care se pot referi la adăugarea de suport pentru plata NFC includ:

* Toate dispozitivele punctul de vânzare (atinge iPod) a fost offline pentru întreţinere recent, lăsând clienţii în imposibilitatea de a achiziţiona prin intermediul lor.
* Au fost mai multe sesiuni de peste noapte instalarea de noi "TBD", dispozitive care vor ajuta să se dezvolte segmentul de retail a Apple.
* mese noi cu built-in numerar wraps şi cabluri diferite decât tabelele de mai în vârstă au fost puse în loc.

Dacă aceste upgrade-uri sunt destinate să faceţi upgrade la magazinele de vânzare cu amănuntul Apple de a sprijini tehnologia NFC, atunci este un pariu sigur că iPhone următoare va fi cel mai probabil de sprijin. Apple are o istorie de a se asigura că magazinele lor acţionează ca locatii demo pentru dispozitivele lor, o casa prietenos, dacă se va. Ei au acum suficient de locatii pe care le-ar putea folosi magazinele lor ca o platformă de demonstraţie pentru tehnologie relativ nouă care majoritatea consumatorilor nu vor fi familiarizaţi cu.

Apple este, de asemenea, zvonuri pentru a fi pregătirea pentru un eveniment de un fel, pentru a sărbători aniversarea a 10 ani de la Apple Magazine de vânzare cu amănuntul.
Tags: