Dacă aş murii,o noua aplicatie pentru "dupa-piata"


Facebook doar va deveni uşor morbidă cu lansarea unei noi aplicatii care vă permite să înregistraţi un mesaj care va fi partajat cu prietenii şi familia numai atunci când vei muri. Un concept foarte ciudat, într-adevăr, dar în timp ce moartea nu este ceva ce ne dorim cu toţii să ne gândim prea des, este ceva ce noi toţi în cele din urmă vom avea contact.

Dacă aş murii încearcă să atingeţi în pe piaţa macabru de moarte. Pentru a folosi aceasta, te înregistrezi şi să lăsaţi un mesaj video pe care le puteţi înregistra direct de la camera web. Apoi selectaţi trei administratori care va fi desemnat să deţină mesajul dvs.
Este nevoie de toate cele trei administratori pentru a spune că eşti de fapt, mort înainte de mesajul este eliberat la toate prietenii şi familia. Este cu siguranţă un concept interesant şi video de înregistrare pentru a fi afişate de dincolo de mormânt nu este o idee nouă, ci pentru încărcarea acestora în Facebook si stocarea lor în masă la serverele de o alta companie este o nouă întorsătură. Va prezenta de decolare?


Cum functioneaza conceptul

Video-ul de mai jos arată un fel de mesaje pe care le-ar putea pleca, eventual, şi presupun că nu toate dintre ele au de gând să fie frumose şi pline de bunăvoinţă. Împreună cu mesajul video puteţi încărca un pic de text pentru a trimite apoi pe la 3 administraţii care se ocupă de când este eliberat video-ul.



Campania de marketing

Chiar dacă fiecare dintre noi va muri la un moment dat în viitor, acest lucru nu este cel mai uşor de produs pe piaţă, care este motivul pentru care agenţia din spatele promovarii aplicatiilor va trebuit să cred că sunt un pic afara din cutie. Video de mai jos arată o campanie de marketing inteligenta care sa întâmplat ca aplicatiile lansate şi care a inclus folosirea serviciilor bazate pe locaţie precum în patru colţuri şi locuri pentru a se ţintii oamenii ca au verificat, în a locuri cu apeluri telefonice . Indiferent de ce credeţi despre aplicatii, este o campanie inteligentă.

Sursa: Image Credit
Tags: