NVIDIA quad-core Tegra isi arată capacitatile dinamice de iluminat


Ne intoarcem în februarie si ne amintim de vestea lansarii de catre NVIDIA a noului procesor quad-core Tegra mobil, o unitate de procesare care, la acel moment fost capabil să ruleze 1440p conţinut care rulează pe un 2560 x 16000 panou, o configurare prezent nu este realizat de către furnizori.

Compania Electronics a revenit pentru a demonstra capacităţile de procesor sale, de data aceasta arată modul în care Kal-El - cu cele 12-core GeForce GPU - este capabil să facă iluminare dinamică în timp real la Computex 2011 în această săptămână.

În demonstraţie, NVIDIA are privitorul prin intermediul Glowball sale joc homegrown, care se execută pe un comprimat Android fagure. Jocul solicită utilizatorului să se rostogolească o minge stralucitoare in jurul nivelurile stabilite, crashing-l în locaţii stabilite pentru a trece la nivelul următor. Pentru a demonstra puterea de procesare a chipset-ul său, NVIDIA creează o sursă de lumină, în care mingea impactul mediul inconjurator in timp real, în loc să se bazeze pe animaţii implicit, care poate au fost folosite pentru un singur procesor sau dual-core.

Procesorul Kal-El este de aşteptat să lanseze în luna august, vin la piaţă luni înainte de concurenţă. NVIDIA va face, de asemenea, Glowball disponibile la lansare, permiţând Kal-El proprietarii comprimat pentru a obţine o idee de ceea ce lor comprimat nou quad-core (sau smartphone) se poate face.

Sursa: Slashgear
Sursa foto: foto
Tags: