Mesaje de Anul Nou – Mesaje si Urari de Anul Nou

Mesaje de Anul Nou – Mesaje si Urari de Anul Nou
Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire, Si cu multa fericire!
Spune-i anului ce vine,
sa-ti aduca numai bine…
si mai spune-i sa iti dea,
tot ce vrea inima ta…
fericire, sanatate si multi bani
“La Anu’ si La Multi Ani!”
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Multi Ani!
In anul ce vine, sa ai un drum al tau, propriu, pe care sa mergi cu pasi linistiti, dar nu scartaiti, cu fruntea ridicata, cu umerii drepti, sa nu te lasi ispitit de carari ce te ratacesc, iar faptele savarsite cu pricepere, cu cinste, cu demnitate sa-ti dea macar o crenguta pentru incununarea vietii tale!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi! Noul an sa fie presarat cu realizari remarcabile, impliniri, sanatate, fericire si bafta!
Anul nou…o bucurie
viata toata sa va fie!
bani, masina, fericire,
sanatate si iubire.
nu-i de-ajuns sa le doresti.
tipa, lupta, da din coate
asa le obtii pe toate!
A mai trecut un an …
Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit. Sarbatori Fericite!
Fie ca anul care incepe sa ti astearna in cale, poteca neteda, vegheata de stelute norocoase si ingeri balai! Iar dorintele tale, toate-toate sa se implineasca, cate una in fiecare zi…!!!
La multi ani!
Fie ca toate visele pe care le fauriti in aceste zile magice de Sarbatoare sa se implinesca si drumul strabatut pentru realizarea lor sa va aduca bucurie in inimi, iar in case, fericire si belsug.
La Multi Ani!!!
Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2008 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!
Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.
Va doresc un sfarsit de an imbelsugat si plin de bucurii! La multi ani!
Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie.
La Multi Ani cu bucurie! Casa, casa sa va fie, Masa, masa sa ramaie, iar in jurul ei sa vie oameni buni, de omenie, sa v-aduca veselie, ganduri bune, cumpatate si urari de sanatate, zile multe si prospere, de la Dumnezeu putere sa invingeti relele ce va-ncurca vietile!
La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!
Lasati o parte din lumina artificiilor aprinse in noaptea anului Nou sa va lumineze. Fie ca anul care vine sa fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos.
“La Multi Ani!”
Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru tine si familie.
“La Multi Ani!”
Tot ce va este de folos sa se realizeze si nimic sa nu va innoureze “cerul” senin al vietii!
Sufletul tau sa vibreze in armonie si pace, iubirea sa te primeasca in bratele-i pline de caldura si duiosie, iar norocul sa te urmeze oriunde… Anul ce a venit sa te ajute sa descoperi minunea unei vieti implinite…
La Multi Ani!
Tags: