Sms-uri de Anul Nou

Sms-uri de Anul Nou
Anul nou…o bucurie
viata toata sa va fie!
bani, masina, fericire,
sanatate si iubire.
nu-i de-ajuns sa le doresti.
tipa, lupta, da din coate
asa le obtii pe toate!
Anul nou sa-ti aduca un strop de fericire,un strop de iubire,un strop de noroc si daca se poate toate la un loc.la multi ani
Lovite-ar trenul fericirii, traznite-ar fulgerul iubirii, cadet-ar in cap un sac cu bani si un bilet cu “La multi ani “.
Iti doresc un Revelion fericit alaturi de familie si prieteni, sa te distrezi si sa te relaxezi… si, cel mai important, sa nu faci nimic din ceea ce eu nu as face! La multi ani.
Fie ca noul an sa-ti aduca mai multe zambete decat impotriviri, mai multe reusite decat infrangeri si mai multe impliniri decat te-ai gandit vreodata. LA MULTI ANI!
Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sanatate si iubire Si cu multa fericire!
Anul nou-o bucurie viata toata sa va fie! Bani, masina, fericire, sanatate si iubire. Nu-i de-ajuns sa le doresti.. tipa, lupta, da din coate, Asa le obtii pe toate! La multi ani si sanatate.
Spune anului ce vine, sa-ti aduca numai bine
Si mai spune-i sa iti dea, tot ce vrea inima ta
Fericire, sanatate si multi bani
La anu si la multi ani.
Tata bun, mama iubita, Azi e ziua potrivita, Sa va spun ce va doresc Sa v-arat cat va iubesc. Va doresc intai de toate, Un an nou cu sanatate, Voie buna, trai usor, Bucurie si mult spor. La multi ani.
“Catelus cu parul cret / sa ai jeep-ul in cotet / sa ai vila cu piscina / pe Madonna ca vecina / o lopata pentru bani / LA ANUL SI LA MULTI ANI!”.
Tags: