E anuntat oficial Nokia Tube 5800 XpressMusic



Dua cum era de asteptat,producatorul finlandez a anuntat oficial telefonul Nokia Tube 5800 Xpress Music .

Detalii, include un ecran complet tactil de 3.2", este de asteptat cel mai bun ecran de telefonie mobilă din toate timpurile.

Interesant există patru metode diferite de intrare pentru a se potrivi toate caile şi toate cursurile. O tastatură completă QWERTY, recunoasterea scrisului de mana, un telefon tradiţional tastatura de pe ecran (acesta este un telefon muzical).

Există o camera de 3.2 megapixeli flash dual cu un obiectiv Carl Zeiss, si 8GB memorie de stocare pentru muzică, Nokia speră că veţi fi ridicarea de noi Comes With Music serviciu. Ei au, de asemenea, ambalate unele difuzoare destul de puternice.
Una dintre inovaţiile-cheie vă permite să stocaţi dumneavoastră patru contacte favorite care, complet cu fotografii, pe ecranul principal stocheaza istoria cu acelei persoane. Mesajele, email-urile,apelurile schimbate, precum şi actualizări de stare prin RSS feed.

Vorbind de internet, 5800 este pe deplin compatibil cu Flash sensul veţi avea posibilitatea de a naviga pe internet . Un dig nu-aşa-viclean la cel mai mare rival, iPhone.

Poate că cel mai mare avantaj este preţul. Veţi avea posibilitatea de a apuca acest telefon acum pentru doar 279 de euro pe abonament. Aproximativ jumătate din preţul de iPhone.
Tags: