Twitter dezactiveaza statusul interogand cu siruri de caractere

Site-ul dezvoltatorilor şi editorilor sunt aflarea modificărilor subtile la modul în care auto-populează text şi link-uri trimise la Twitter.com, cu butoane folosind vechiul "statutul de" şir de interogare acum nu mai este de lucru pe oficial de Twitter site-ul web.

Twitter suportă acum platforma Web intenţiile sale în loc de interogare Status vechi şi are implicaţii pentru utilizatorii Twitter şi editorii site-ului; butoane folosind şirul de interogare vechi vor fi acum în imposibilitatea de a auto-popula starea unui utilizator pe Twitter.com. Acest lucru afectează capacitatea unui utilizator de la conţinutul site-ul social, la rândul său, reducând-o abilitate editorii pentru a maximiza expunerea de conţinutul lor.

Dezvoltatorii, îngrijorat de incapacitatea bruscă de a genera tweets de la site-urile lor, sunt frecventează Twitter-ul oficial Google Group să se intereseze de ce site-urile lor nu mai sunt de partajare de conţinut. Twitter angajat Arnaud Meunier a răspuns la întrebări, arătând pur şi simplu pentru utilizatorii Twitter dedidcated pagina Web Developer intenţii de sprijin, care descompune în sintaxa usor de-a explica fragmente de informaţii.

Meunier, realizând că mulţi au fost încă cunoştinţă de schimbare, de asemenea, tweeted pentru a răspândi cuvântul:

Tot cu ajutorul vechi "statutul de foobar =" şir de interogare în link-urile dvs. pentru a pre-popula text de stare? Switch to Web intentiile: http://t.co/o4KTHC8:)

Web intenţii sunt o modalitate mai bună de popularea tweets şi făcându-le interactive. Sistemul detectează automat atunci când un utilizator final este logat în Twitter.com şi va cere pentru autentificare, dacă este necesar. înscrieri Twitter sunt tratate rapid, popularea tweets la momentul validării de succes şi nu necesită dezvoltatori pentru a înregistra o cerere sau cheie API.

În cazul în care schimbarea este oarecum confuz, următoarea interogare nu vor mai funcţiona dacă sunt legate de text sau imagini pentru a Twitter.com:

http://twitter.com/home/?status=The+Next+Web+rocks!

Cu toate acestea, noul sistem va funcţiona intenţii, şi pot fi instigat folosind:

http://twitter.com/intent/tweet?text=The+Next+Web+rocks!

elemente suplimentare, inclusiv nume de utilizator, hashtags, URL-uri şi conturile aferente pot fi încorporate în interogare, oferind modalităţi de uşor pentru dezvoltatori pentru a stimula vizitatorii lor să urmeze contul lor şi împărtăşi conţinut.

Proprietarii de site va trebui să actualizaţi butoanele  repede pentru a se asigura că nu sunt reducerea impactului asupra conţinutului site-ul lor, alinarea frustrările de utilizatori de Twitter ca un rezultat. Compania oferă uşor de butoane încorpora JavaScript care pot automatiza o mare parte a procesului pentru dezvoltatori.
Tags: