Review: Samsung Infuse 4G este imens si rapid


Primul lucru pe care îl veţi observa la Samsung Infuse este faptul că ecranul este enorm. Al doilea lucru veţi observa este că acesta cântăreşte mult mai puţin decât un telefon această dimensiune ar trebui. Cu Super ecran AMOLED, performanţă solidă şi camera fantastica, perfuza ar trebui să fie pe lista cuiva de telefoane Android să ia în considerare atât timp cât acestea se pot ocupa în vrac şi quirks care vin împreună cu sistemul de operare Android şi particularizările Samsung TouchWiz.

Samsung Infuse 4G se încadrează în gama sa de sub Galaxy amiral S II. Dispune de single-core procesor care rulează la 1200MHz Hummingbird şi un 4.5 "AMOLED ecran Super Plus rulează la 480 × 800. perfuza are 16GB de memorie interna cu posibilitatea de a adăuga până la 32GB mai mult cu un card de memorie MicroSD. 4G în numele vine de la faptul că acesta susţine HSPA + standard, care AT & T consideră "4 G", dar mai mult pe care mai târziu. O camera de 1,3 MP in faţă si 8MP aparat de fotografiat rotund înapoi caracteristicile hardware majore.


La puţin peste 5 " lungime şi mai puţin de 5 uncie, construcţia prin infuzie este atât de mare şi de luminoasa. Luminozitatea se datorează în mare parte cadrului acestuia aproape în întregime din plastic, cu ecran de sticla fiind principala sursă de greutate. panoul din spate este crucială pentru păstrarea lumina perfuza ca este o bucată de hârtie-subtire de plastic. Din fericire, la doar 9mm grosime la ea beefiest lui, încă reuşeşte să se simtă relativ rezistente în utilizare.

Partea din fata a telefonului este dominata de ecranul imens, cu un argint relativ bun gust AT & T şi logo-ul Samsung branding incadrate pe partea de sus şi de jos. Îmi place faptul că iese grila pentru vorbit din fata telefonului uşor. Acest lucru elimina o mulţime de probleme cu găurile de vorbit care tind spre iPhone.Camera din faţă şi porturile senzorului sunt ascunse în colţul din stânga sus.

De-a lungul partii de jos si a marginii frontale sunt stoc touch-sensitive Meniu, Home, Back şi butoane de căutare pe care le utilizaţi pentru a naviga interfata Android. Aceste toate simţit foarte receptiv la testarea mea şi rareori am să o atingeţi de două ori, deşi sistemul de operare este un pic neregulat în modul în care se aprinde-le pentru a fi utilizate; am găsit eu de vânătoare pentru butonul corecte în condiţii de întuneric timp de la-la -timp. În timp ce vizionarea video in modul landscape am reuşit să le pop din când în când cu călcâiul de mâna mea, dar care pot fi doar palmele mele miez.

Performanţa, bateria şi camera

Samsung Infuse 4G semnele de lag, zoom pagina traznita şi "caracteristici" alte Android 2.2.1 sunt toate acolo, dar e greu sa vina Samsung pentru că, atunci când este în mod clar o lipsa a sistemului de operare. Un upgrade la Android 2.3 ar fi spectacole de bun venit şi probabil viteza randamentului, dar, ca mulţi cu AT & T Android oferte, actualizările vin direct de la AT & T serverele si nu este încă disponibilă.

În afară de quirks a sistemului de operare, deşi, defilare a fost buna funcţionare şi aplicaţii 5 sau 6 la un moment dat nu a făcut o clipit. La un moment dat în timpul testării mea am avut de a călători în afara oraşului şi a fugit perfuza Google de navigare, muzică, Twitter şi aplicaţii standard de e-mail dintr-o dată fără probleme.

Rezoluţie a ecranului se pune doar la nord de 200 dpi, care este un pic dezamăgitor având în vedere cât de multe telefoane de 300 + dpi sunt acolo acum. Acest lucru înseamnă că la o distanţă de vizualizare standard există încă o valoare justă de pseudonime. Acest lucru nu este ajutat de faptul că de uniformizare Android text nu este tot atât de fierbinte, dar încă o dată că este o problemă a sistemului de operare. În afară de rezoluţia ecranului, deşi este absolut superb cu culori vii şi nuanţe de negru punchy. Super tehnologie AMOLED Plus într-adevăr străluceşte cu fotografii şi interfaţa arată foarte bine, de asemenea.

La luminozitate maximă încă nu este la fel de strălucitoare ca iPhone 4, dar majoritatea oamenilor nu-l utilizeaza pentru asta. Cu setările de afişare la stânga la setările standard "Auto Luminozitate" şi modul de economisire energie pornit, ecranul tinde să fluxuate o mulţime în luminozitate; as recomanda celor de cotitură off şi pune-l pe mai puţin de 50% pentru o luminozitate mai consistente experienţă. Dacă nu minte sus-jos de setările auto de alimentare, atunci veţi obţine, probabil, un pic de viata de suplimentare a bateriei.

În general, durata de viaţă a bateriei 1750mAh a fost foarte buna. Am constant 9-12 ore de utilizare din telefon cu activitate normală. Pentru test de stres mea percepute deplin peste noapte, a folosit-o pentru toate Twitter mele şi de a lucra în acea dimineaţă de e-mail, GPS ghidat o unitate de trei oră folosind Google de navigare cu Twitter, e-mail şi muzică de funcţionare şi totuşi a reuşit să obţină un bun 7 oră din ea.

Camera 8MP partea din spate este absolut fantastica. Este una dintre cele mai bune comparand-o cu orice telefon Android si cu rivalii de la iPhone 4. Culorile sunt luminoase si saturate, fără a trece peste bord. Claritate şi detaliu sunt toate în proportie de 90 pentru un telefon cu camera.

720p HD video a fost la fel de bună cu o imagine clară, strălucitoare care sa ocupat de culori saturate foarte bine. Se produce o imagine care este uşor de fel de bun ca o cameră video în mod similar preţului de buzunar HD.

Cu toate ca are 4G asta nu înseamnă că este un adevărat telefon 4G. Acesta are capacitatea de a utiliza retea HSPA +, care este ceea ce departamentul de marketing AT & T a considerat 4G. Consensul general cu 4G este faptul că o reţea LTE suporta pentru până la 45Mbps cu adevărat este ceea ce-l clasifică, şi un telefon LTE ca Charge Droid merită această denumire. Este limitată la maxim 21Mbps HSPA + spec..

Fata de ce spune AT & T's la testare rezultatul a fost semnificativ mai micmaxim în jurul a 4Mbps şi în medie de aproximativ 3,5. Aceasta este însă mult mai rapid decât media de 1,5 2Mbps de la iPhone 4. Deci, este rapid de sigur, dar pur si simplu nu merg asa cum ma asteptam viteze cu adevărat 4G pe AT & T actuale. Vitezele dvs. poate varia, desigur, dar eu sunt într-o destul de mare-semnal, zona cu trafic redus.

Software-ul

4G Infuse este dotat cu aceleaşi personalizări TouchWiz că linia Galaxy S este, cu toate că foloseşte mai vechi de versiunea 3.0 TouchWiz nu, noi 4.0. Acest lucru înseamnă că veţi primi icoane personalizate Samsung şi aspect, precum şi o grămadă de alte "îmbunătăţiri", ca o tastatura Samsung, app mail negru şi widget-uri care dura până brazde întregi de spaţiu preţios pe ecran acasă. Sunt de fapt un fan al aspectul de icoane şi alte aspecte ale TouchWiz peste stocul Android .

Imediat mi-am trecut departe de tastatura Samsung, deoarece are acest flutter enervant care este creat de bara de auto-corecta afişarea şi ascunderea în timp ce tastaţi. Este destul de distrag atentia si mi-a dat se potriveşte absolut. Există, de asemenea, o tastatură Swype dacă eşti un fan de acest gen de lucru.

Pentru că este un dispozitiv de AT & T va obţine unele dintre apps AT & T personalizat ca Navigator, Scanner Cod, TV Live şi FamilyMap. Prefer standard Google app de navigare mine, dar e frumos de a avea două opţiuni decente bundled cu telefonul. 4G perfuza este AT & T, primul dispozitiv pentru a permite în mod explicit încărcarea de aplicaţii din afara Android Market. O excursie rapidă în meniul de setări pentru a bifa "surse necunoscute" opţiune şi puteţi sideload aplicaţii pentru inima ta de conţinut.

Browser-ul implicit nu este foarte buna. Am primit o multime de hangups, redare de text este săracă şi zoom-ul este deosebit de ciudat şi urât. Vă recomandăm să ridic o alternativă sau ca Skyfire Firefox de pe piaţă imediat. A fost destul de darn rapid atunci când a făcut de lucru, este ca cea mai mare parte a telefonului. UI aproape simţit întotdeauna receptiv, apps încărcate rapid şi a fugit de bine, chiar şi atunci când 4 sau adâncime 5. viteză mai mică de CPU single-core nu pare să-l doare mult.

Concluzia


4G Infuse este un bun exemplu de hardware solid, bine executate fiind reţinut de software-ul imatur. Dacă il  folositi pentru a quirks Android, probabil că nu va fi prea scoase de ei aici, mai ales ca hardware-ul are o multime de muschi. Faptul că este încă blocat pe Android 2.2.1 nu este prea surprinzător, deoarece numai o mână de noi dispozitive sunt difuzate Turtă dulce, dar este totuşi dezamăgitor.

Simt mai ieftin de unele dintre construcţie ar putea pune pe unii fani de hardware mai solid Droid acolo de la Motorola, dar, dacă doriţi cel mai mare, ecran mai strălucitoare pe piaţă şi nu minte rulează o versiune puţin mai veche din Android, Infuse 4G este o opţiune utilă de luat în considerare.

Samsung Infuse 4G va fi disponibil de la AT & T pentru 199 dolari începând cu 15 mai.
Tags: