McDonald's poate începe înlocuirea oamenilor cu terminalele şi carduri


McDonald's este pe cale sa revolutioneze modul mese pentru clienţii în restaurantele sale prin introducerea terminale touchscreen si carduri de beţivan, casieri înlocuirea şi utilizarea de bancnote de la cei 7.000 de restaurante fast-food din Europa rapoartele FT.

Fast food comanda a fost destul de mult la fel pentru ultimii 30 de la 40 de ani. McDonald's primul efort major de a agita lucrurile îşi propune să atragă clienţii de timp conştientă şi numerar-tari prin restaurantele sale mai convenabil şi uşor de utilizat.

Deservesc mai mult de 2 milioane de clienti pe zi, peste tot în regiune, Steve Easterbrook, presedinte al McDonald's Europa, a declarat că modificările ar face viaţa mai uşoară pentru consumatori precum şi să îmbunătăţească eficienţa cu tranzacţii medie de trei to patru secunde mai scurte pentru fiecare client. În plus, noua tehnologie ar permite McDonald's pentru a aduna mai multe informaţii despre obiceiurile de clienti "prin care se dispune.

Există, totuşi, oameni care sunt mai mici decât entuziasmaţi de iniţiativă. A 21 de ani, a fost citat spunând: "Caut de lucru şi, dacă există mai multe maşini de locuri de muncă face voi găsi mai greu. Plus nu veţi primi de servicii cu un zâmbet. "

gigantul fast-food are, de asemenea, planuri pe magazine renovarea, şi introducerea de mai multe ore de deschidere şi meniuri noi.

Tags: