Mesaje si sms-uri de Sf. Constantin si Elena

Mesaje si sms-uri de Sf. Constantin si Elena
In aceasta sfanta zi, va doresc numai bine ,multa fericire, indeplinirea tuturor dorinteleor, si fie ca Sf Elena sa va calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI !
Draga Costica, In aseasta sfanta zi,iti dorim din suflet numai bine, cu Multa Sanatate,Multa Fericire,Implinirea Tuturor Dorintelor, Si fie ca Sfintii Constantin si Elena,sa te apere de rele si sa te calauzeasca mereu in viata. LA MULTI ANI !!!
Florile din luna mai sa iti aduca multa iubire in suflet,sanatate,admiratia celor dragi si multe dorinte implinite!!!Si fie ca, Sfinta Elena ,al carei nume il porti,sa vegheze si sa te ajute, si EA,in toate clipele vietii tale si a celor dragi tie!!!La Multi Ani !!!La Multi Bani!!!!
E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare usor. La Multi Ani!
De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Costica!
Cu ocazia zilei Sfintisorului tau, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!
Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

Sursa foto: felicitari.acasa.ro
Tags: