Urari de la Multi Ani haioase – Mesaje haioase la multi ani

Urari de la Multi Ani haioase – Mesaje haioase la multi ani
La multi ani, batrane. Vreau sa-ti urez La multi ani si sa-ti spun ca nu esti singur. Daca ai nevoie de cineva, voi fi mereu langa tine.
Este minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine…dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nastere. La Multi Ani!
Inimioare, fluturashi, zambete de ingerashi, trandafiri catifelatzi, bafta-n viatza, bucurii..numai asta-ti pot dori..s-ai noroc si fericire, sa ai parte de iubire..sa faci tot ce iti doresti sa iubesti si sa traiesti..sa fii bucuros in viata, sa ai zambete pe fata, si in incheiere-ti spun La Multzi Ani si un gand bun!!!
Un zambet sa-ti cada pe ploape, iubirea, fericirea sa-ti fie aproape..un vis frumos ca al unei povesti.. asa sa fie viata pe care o traiesti. La multi ani!
La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, sanatate, impliniri si multa iubire!
Tags: