Instamap este cel mai bun mod de a vizualiza Instagram pe iPad

Eliberarea in timp real a Instagram API a dus nu mai devrene de inceputul acestui an la o societate de domnişoare de aplicaţii cum ar fi Instagre.at, Webstagram, Instagrid.me şi Screenstagram care profita de ea pentru a afişa fotografiile Instagram afara de aplicatiile Instamap este o modalitate isteata, frumos pentru a aduce aceasta experienta pentru iPad-ul dumneavoastră.

Instamap [App Store, 1.99 dolari],i-ti este dat un tutorial rapid în controale, ca sa te poti uita la fotografii într-o vizualizare ţiglă sau numărat pe hartă. Interfaţa este clară şi rapidă, cu tradiţionale iPad -vizualizarea cu aspect fiind folosita frumos. Puteţi răsfoi fotografiile Instagram de tag-ul sau locaţia din întreaga lume, a verifica afară stream-ulrile dvs. proprii sau pentru a vizualiza fotografiile cele mai populare pe Instagram.


Opţiunea de a căuta în funcţie de locaţie se află în centrul de caracteristici Instamap şi funcţionează bine, permiţându-vă să vedeţi fotografii Instagram partajate într-o anumită locaţie mult mai uşor decât am gasit ca aceasta să fie cu alte aplicaţii Instagram. Deoarece Instamap foloseste API Instagram, fotografiile sunt actualizate continuu, de asemenea. Asta înseamnă că puteţi lăsa doar iPad deschis şi a obţine o alimentare continuă a imaginilor de pe o etichetă sau de locaţie.


Dacă doriţi să reveniţi la o locaţie sau tag-ul vă puteţi crea unul din abonamente. Acest lucru vă ajută să sari repede înapoi la un loc favorit sau un subiect fără a fi nevoie să căutaţi manual pentru el din nou. În ceea ce ştiu Instamap este primul app Instagram vizualizarea că are această caracteristică.


Dacă sunteţi un Instagram fanatic, atunci sunteti în căutarea unor moduri interesante de a experimenta stream-ul dvs., şi alte imagini Instagram, in afara de app Instagram. Pe web sau pe un computer, aveţi de tone de opţiuni. Dar pentru moment, cel mai bun mod de a face că, pe iPad este Instamap.


Sursa: Macstories
Tags: