Sony PlayStation Network sparta din nou


Mai mult de 2 zile după ce Sony a început să aducă sale PlayStation Network spate rapoarte online provin din faptul că platforma de gaming gigantul asediat a fost spart din nou. MCV raporteaza care este cauza exploatează permite hackerilor să schimbe parolele utilizatorilor folosind doar un cont de e-mail PSN şi data naşterii, două bucăţi de informaţii de utilizator, care au fost obţinute în original hack.

MCV spune că hack, care este de fapt un exploit de sistem Sony de resetare a parolei, a fost raportata pentru prima data de Nyleveia.com şi apoi confirmată de Eurogamer. Acum opţiunea de conectare PSN nu este disponibilă pe un număr de site-uri Sony. site-ul login Sony, care este folosit pentru a reseta parolele folosind e-mail şi data de naştere este în prezent în jos.

Potrivit Nyleveia exploata a fost demonstrat să-l personal de către cineva care ştia metoda.

"Aceasta a fost dovedit la mine prin demonstraţie direct pe un cont de test, asa ca eu sunt fără nici o umbră de îndoială că acest lucru este real. Am furnizat SCEE cu o descriere detaliată a gaura de securitate ", a spus poster Nyleveia," În timp ce este neclar în acest moment, dacă ei vor de fapt patch defect în timp ce ei au sistem luate în jos, pot confirma, de asemenea, că sistemul a mers în jos aproximativ 15 minute după ce am primit un răspuns de la SCEE în această privinţă. "

Reţineţi că, dacă a schimbat e-mail atunci când vă recâştigat acces la PlayStation Network sunteţi cel mai probabil în siguranţă de la acest exploateze. Dacă ai lasat contul e-mail la fel cu toate acestea, este posibil să fi fost vulnerabil. Sony a fost deja contactat cu privire la încălcarea şi sunt conştienţi de acest nou exploata.

Sony a comentat pe e eliminare a site-ului login, precizând:

"Din păcate, acest lucru înseamnă, de asemenea, că cei care sunt încă mai încearcă să schimbe parola prin intermediul Playstation.com sau Qriocity.com va fi în imposibilitatea de a face acest lucru pentru moment."

"Acest lucru se datorează întreţinere de bază şi în prezent nu este clar cât timp va dura," Sony a declarat, "În timp, veţi putea în continuare să semneze în PSN prin intermediul PlayStation 3 şi PSP dispozitive să se conecteze la serviciile de joc şi a vizualiza Trofeul / Prieteni informaţii. "

PlayStation Network a fost iniţial hacked pe 18 aprilie, dar de ştiri nu a fost eliberat pentru câteva zile ca Sony evaluat natura a ceea ce informaţii au fost furate. Sa dovedit că milioane de conturi de utilizatori, inclusiv numele, datele de naştere şi parolele criptate au fost furate de hackeri. În plus, o bază de date de numere de card de credit au fost furate, dar Sony a raportat că aceste au fost, de asemenea, protejate prin criptare standard in industrie.

Sony a anunţat că va fi furnizarea de asigurare furt de identitate pentru toţi utilizatorii, precum şi un pachet de "bun venit înapoi" pentru utilizatorii PSN care include mai multe jocuri gratuite si o luna de serviciu gratuit PlayStation Plus. Hack a fost iniţial atribuită Anonim grup de hacking Sony, dar grupul a respins aceste cereri spunând că aceştia au nici un interes în cărţi de credit furate.

Ancheta în care a efectuat iniţial hack este în curs de desfăşurare. Se pare ca mai nou acest hack este fie acelaşi grup sau pe cineva care a fost livrat cu data naşterii şi informaţiile de e-mail ale utilizatorilor de către hackeri original. Acest dezastru întreg este o lovitură teribilă pentru marca Sony, PlayStation, dar subliniază, de asemenea, faptul că reţelele noastre nu sunt sigur ca ne cred că sunt.
Tags: